مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب ها دفتر امور اجتماعی سیاسی :
حجت الاسلام وحدتی آراسته به حضور طلاب جهادی در عرصه های مختلف خدمت رسانی به مردم گفت: طلاب تفکر و خدمت جهادی را از امام علی(ع) و شهید سلیمانی ها الگو گرفتند.
به گزارش جوان از لرستان، حجت الاسلام بهمن وحدتی آراسته، بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران که با حضور مدیر و کادر حوزه علمیه لرستان در مرکز مدیریت حوزه برگزار شد، گفت: استان لرستان مهد انقلابی بودن و انقلابی ماندن است و تاکنون به خوبی درخشیده است.
مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی حوزه علمیه کشور با اشاره به فعالیت و نقش آفرینی حوزه علمیه و طلاب جهادی در سیل، زلزله و کرونا افزود: در روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا که ارگان های دیگر هنوز به صحنه نیامده بودند، طلاب جهادی فعالیت های چشمگیری داشتند.
وی خاطرنشان کرد: در پیک سوم و چهارم کرونا به علت اینکه احساس شد مردم نسبت به رعایت پروتکل هی بهداشتی آگاه تر شده اند، حضور طلاب جهادی کمرنگ تر شد.
حجت الاسلام وحدتی آراسته با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و پای کارآمدن جوانان خاطرنشان کرد: لازم است که طلاب فراخوان بشوند و یکپارچه شود و در همه زمینه های مقابله با کرونا و خدمت رسانی به مردم ورود پیدا کنند.
وی به احیا و اجرای طرح شهید سلیمانی اشاره کرد و عنوان داشت: ما تفکر و خدمت جهادی را از امام علی(ع) و شهید سلیمانی ها گرفته ایم و حوزه در کنار وظایف و رسالتی که بر دوش دارد، هر زمان احساس نیاز شود در عرصه خدمت رسانی به مردم در صحنه حاضر می شود.
مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی حوزه علمیه کشور با تأکید بر اینکه طلاب جهادی اجازه ورود در علم پزشکی را ندارند، گفت: طلاب جهادی در امر خدمت رسانی به مردم تأثیرگذار است.
وی به برگزاری ستاد بحرانی حوزوی استان ها اشاره کرد و عنوان داشت: شناسایی و درمان آسیب های اجتماعی هر منطقه و مدیریت و درمان آسیب های اجتماعی از اهداف اصلی ستاد است.
حجت الاسلام وحدتی آراسته بر ضرورت شناسایی آسیب ها و تلاش و برنامه ریزی برای رفع آنها تأکید کرد و بیان داشت: بحران ما فقط کرونا نیست، نباید از دیگر موضوعات غافل شد بلکه باید آسیب های هر منطقه را شناسایی برای راه های برون رفت از آسیب ها اقدام کرد.
وی اظهارداشت: مدیریت حوزه علمیه استان برای راه های برون رفت از مشکلات جامعه باید برنامه ریزی نماید و از ظرفیت روحانیت برای رفع مشکلات استفاده شود.
ضرورت تشکیل قرارگاه جریان های انحرافی و پیشگیری و درمان در استان ها
مدیر خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان آسیب های اجتماعی حوزه علمیه کشور با تأکید بر ضرورت راه اندازی قرارگاه جریان های انحرافی و پیشگیری و درمان در استان ها تأکید کرد و گفت: در این راستا به خوبی می توان آسیب ها شناسایی و راه های برون رفت نیز پیش بینی شود و از ظرفیت ارگان های امنیتی، سپاه، نیروی انتظامی و دیگر نهادها استفاده شود.
حجت الاسلام وحدتی آراسته اعتیاد، جریان های انحرافی، فقر اقتصادی، فقر بیکاری و جمعیت را از اساسی ترین آسیب های پیش روی استان لرستان عنوان کرد و گفت: این آسیب ها از مهم ترین موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد و به دور از موازی کاری اقدام شود.
وی با بیان اینکه رفع مشکلات در سایه انسجام، مدیریت و برنامه ریزی رفع می شود، خاطرنشان کرد: ما ادعا داریم سرباز امام زمان(عج) هستیم و باید در مقام عمل به جامعه و مردم خدمت کنیم.
حجت الاسلام وحدتی آراسته در بخش دیگری از سخنانش به درخشش روحانیت در عرصه فعالیت های جهادی اشاره کرد و یادآور شد: خدمت جهادی طلاب در بیمارستان ها و رسیدگی به بیماران کرونایی سبب شد تا عقیده و باور برخی مردم نسبت به روحانیت تغییر یابد.