حجتالاسلام بهمن وحدتیآراسته مدیر خدمات اجتماعی دفتر امور اجتماعی و سیاسی حوزه های علمیه در جمع خبرنگاران رسانههای جمعی استان در کردستان، با اشاره به اینکه همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور طرح شهید سلیمانی در کشور کلید خورد، هدف اصلی این طرح پیشگیری از بحران و کاهش بیماریها و آرامشبخشی در جامعه را از اهداف این طرح عنوان کرد.
وحدتیآراسته؛ پیشگیری از بحرانها( سیل، زلزله، طوفان و کرونا) جزو وظایف ستاد بحران دانست و گفت: در ستاد بحران کشور در راستای پیشگیری و کنترل بحرانها از ظرفیتهای طلاب جهادی استفاده می شود.
وی یادآور شد: افزون بر اینکه بحرانهای طبیعی کشور با آسیبها و مشکلات زیادی ( طلاق، اعتیاد، بیکاری، تورم) مواجه است در این راستا طلاب جهادی کشور به مدیریت این آسیبها می پردازد.
حجت الاسلام وحدتی با اشاره به اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا بسیاری از موارد غسل و کفن اموات در آرامستانها دقیق انجام نمیشد گفت: در این راستا در پی فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه مسایل دینی و اسلامی شوخی بردار نیست و باید با دقت بیشتری انجام شود ۲۰ هزار طلاب دینی در کشور پای کارآمدند.
وی طلاب و روحانیون را اقشاری متدین متعهد و مخلص دانست و گفت: در شرایط دشوار و بحرانی جامعه این قشر با انگیزه خدمترسانی به اقشار آسیبپذیر در جامعه حضور پیدا کردهاند.
وی افزود: طلبههای اهل تسنن در کنار اهل تشییع مجاهدانه به مردم خدمت میکنند.
ایشان ساماندهی طلاب کشور را ضروری برشمرد و افزود: شورای هماهنگی حوزوی بمنظور برون رفت از بحران کرونا برنامهریزی های لازم بعمل آمده است.
وی با اشاره به حضور فعال طلاب در عرصه خدمات اجتماعی و پیشگیری از بحران در کشور گفت: طلاب حضور پررنگی در طرح شهید سلیمانی دارد.
وی با اشاره به اینکه طرح شهید سلیمانی به صورت منسجم در دستور کار قرار گرفت و در تمام ارگانهای دولت انجام میشود افزود: طلاب هم پای سپاه، علوم پزشکی، هلال احمر و سایر ارگانها خدمات ارزشمندی ایفا کردند.
وی حضور در بیمارستان، مشاوره، توزیع ماسک و بستههای معیشتی، دیدار از خانوادههای آسیب دیده و …. را از اقدامات طرح شهید سلیمانی بیان کرد.
به گفته وی، تاکنون ۲۴ پایگاه طرح شهید سلیمانی در سنندج تشکیل شده است.
وی یادآورشد: بیش از ۴۰۰ پایگاه طرح شهید سلیمانی در کشور فعالیت دارند که تاکنون ساماندهی نشدهاند.